Categorieën

Inbouw- en inzethaarden hout

Bij JIDÉ zijn we ervan overtuigd dat momenten van samenzijn rond de haard diegene zijn die ons het langst bijblijven. Door ecologische naverbranding zorgt JIDÉ voor minimale uitstoot van fijnstof en een hoog rendement. Zowel een krachtige inbouwhaard als een inzethaard met een lager vermogen is mogelijk. Onze haarden zijn zuinig en gemaakt met oog voor detail. JIDÉ brengt het mooiste vuur tot in uw leefruimte.

Ontdek onze inbouwhaarden +
Foto van een inbouwhaard
Foto van een inzethaard

Houtkachels

JIDÉ biedt ook een gamma houtkachels Modul-art aan, met of zonder Woodbox. De houtkachel wordt niet in maar voor een schoorsteenmantel geplaatst, hij staat volledig vrij en fungeert tevens als een decoratief verwarmingslichaam in de ruimte waarin hij zich bevindt. De kachel werkt zonder ventilatie, dus op natuurlijke convectie waarbij de ruimte door stralingswarmte wordt opgewarmd. Wij bieden ook een assortiment kachels van Termatech en JIDÉ biedt ook nog bekledingen aan.

Ontdek onze houtkachels +
Foto van een houtkachel

Maatwerk

Is de ruimte beperkt? Passen de standaardmaten niet in uw woning? Heeft uw schoorsteen afwijkende afmetingen? Of wil u iets bijzonders in uw interieur? JIDÉ ontwerpt graag uw haard op maat; ook dat is Made in Belgium. Net zoals alle andere JIDÉ-haarden is maatwerk een combinatie van hoogwaardige materialen, moderne technieken en vakmanschap. Vooraf bepalen onze technici de mogelijkheden en de haalbaarheid van het project. Veiligheid en mooie uitvoering worden ook in deze formule gegarandeerd.

Ontdek onze realisaties op maat +

Outdoor

Met onze passie voor vuur en het gezellig samenzijn dat hiermee samenhangt, kunnen we er bij JIDÉ niet omheen om u ook een buiten assortiment aan te bieden. Beleving van leuke momenten thuis, wij brengen een beetje vakantiegevoel bij u in huis met onze buiten barbecue of liever een plancha.

Ontdek onze outdoor realisaties +
foto van realisatie op maat

Dealers

Hier vindt u al onze professionele dealers terug die wij ten volle vertrouwen.

Kies een plaats
OF
Kies een categorie

Onze laatste nieuwsberichten

Nieuws 1 /

Ontdek hun getuigenissen

Ondek enkele getruigenissen van tevreden klanten

Christophe
Deze kachel Modul-Art 67 is de ideale aanvulling voor onze laag energetische woning. Ze laat extra warmte toe tijdens de winter zonder bijkomend aanspraak te maken op de centrale vervarming. Ook draagt de kachel enorm bij tot de uitstaling en de gezelligheid van de living. Wij vinden dit een duurzame investering en kunnen ons geen leven meer inbeelden zonder de warmte vand e kachel. Christophe
Robert
Wij gingen op zoek naar een houthaard en onze dealer raadde ons JIDÉ aan vanwege de goede prijs -kwaliteitsverhouding en het 100% Belgisch label. We hebben meerdere merken vergeleken, maar kwamen toch terug bij JIDÉ en kochten de Pure 77/51. De haard trekt super goed en is zuinig met hout. Hij houdt ons lekker warm tijdens deze koude dagen en past heel elegant in ons interieur. Robert

HAARDEN JIDÉ , 100% MADE IN BELGIUM

JIDÉ is een Belgische onderneming met hoofdzetel in het hart van de streek van Herve. Het bedrijf produceert inbouw- en inzethaarden op hout en houtkachels. Het onderscheidt zich door zijn kwaliteitsproducten, 100% Made in Belgium, door zijn efficiënte kachels en inzethaarden en door zijn geraffineerde en verzorgde esthetiek. Waalse expertise, Luik excellentie Als fabrikant van haarden is JIDÉ een van de laatste in België. Niet alleen omwille van zijn innoverende verbrandingstechnieken en zijn gevoel voor esthetiek, maar ook omdat JIDÉ-haarden volledig in ons land worden vervaardigd. De fabrikant van haarden bestaat sinds 1990. Het bedrijf werd opgericht door de heer Jacques Dumont.

2

Van 1990 tot 2000 telde het bedrijf 5 werknemers, waaronder de oprichter en zijn vrouw. In 2006 kwam het bedrijf onder leiding van Vincent Hick van de grond. In 2020 nam Jean-Philippe Couasnard het bedrijf over met nieuwe ambities en doelen. Know-how, haar grootste kracht Van het idee op papier tot de prototypes en de eindproducten, alle haarden worden ontworpen, gemaakt en geassembleerd in de fabriek van Herve. Dankzij de lokale productie kan JIDÉ voortdurend kwaliteitscontroles uitvoeren en elke klant een uitstekende service garanderen.