Ecologische verbranding : Ecologische inbouwhaarden en inzethaarden

Bij Jidé denken we vooruit. Continu zoeken we naar nieuwe verbrandingstechnieken om het maximale uit uw haard te halen. Omdat Jidé de productie in eigen land heeft, kunnen we nieuwe ontwerpen en systemen meteen aan de praktijk toetsen.

Made in Belgium is onze troef!

De haarden die volgen zijn het jongste resultaat van onze investeringen in innovatie. In deze haarden vindt naast een primaire en secundaire ook een tertiaire verbranding plaats. Extra luchttoevoer zorgt daarbij voor een optimale verbranding van het hout. Niet alleen krikt deze tertiaire hitte het rendement aanzienlijk op, er is ook amper nog uitstoot van schadelijke stoffen.

Bovendien blijven de glaspartijen proper omdat er minder assen ontstaan door de verbeterde verbranding en omwille van de ingebouwde Airwash. Dit is een systeem dat koude lucht van buiten aanzuigt om er de binnenzijde van het glas mee te reinigen.

De voordelen zijn immens: meer warmte met minder hout, bijna milieuneutraal, zelfreinigende glaspartijen,…. Deze haarden zijn erg populair bij zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten.

%d bloggers liken dit: